Esport

Bontech preko RuR-a do finala prve sezone VAL-a

Nakon uspešnog CSGO turnira, došlo je vreme za League of Legends, a prve dve ekipe koje su otvorile turnir bile su Hrvatska ekipa Bontech i Srpski RuR Esports.

Posle sjajnih pikova, gejm je tekao bez prevelike agresivnosti sve dok Bager nije, dobrim gankom na topu u 6 min, pokupio kill na bruni. U međuvremenu oba tima su uzela po par killova, ali ekipi Bontech je pripala ekonomska prednost posle team fight-a na botu u 11 min, gde su uzeli 4 za 1, prvi tower i prvog drake-a.

Samo 2 min. kasnije John, na midu, uzima oba outer towera sto je Bageru otvorilo neprijateljsku džunglu i lagano uzimanje heralda u 15 min. Na svu tu prednost, RUR se nije predavao i zato u 20 min. uzimaju barona i izednačuju se donekle u snazi. Bontech je imao dobru taktiku da odrade fight u džungli, da ne bi RUR imao prednost zbog buff-ovanih kripova, gde su uzeli  3 za 3. Dva igraca RUR-a, minut kasnije, iskoristavaju Bontechovu grešku, uzimaju infernal drake-a, inner tower, inhibitor i nexus tower, dok je ekipa Bontecha bila na midu. Bontech je eliminisao ta dva ista člana RUR-a, a tu se nalazio i džangler, pa im je to omogućilo ubijanje barona. Jakim push-em, Pear kupi tripple kill i završava game u 32. min.

U drugoj mapi Bontech ima apsolutnu kontrolu nad mapom i nad ekipom RUR. Uzimaju u 10 min. first blood na Panju, odma zatim i prvi tower. BT je vec tada bio u 2.5 k gold-a u prednosti. Nastavlja se terorizam ekipe Bontech, uzeli su heralda u 15 min, u 18 min. prvi inner tower,  21 min. ace. RUR nije uzeo kill-a sve do samoga kraja game-a, a ekipa BT je unistila enemy nexus i obezbedila sebi mesto u finalu.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close