Esport

Kliktech na krilima saveeya do trećeg mesta na VAL-u

U meču za treće mesto mogli smo videti zanimljiv meč između ekipa Kliktecha i ZONIC Esportsa.

Posle neočekivanog poraza, KlikTech je suprostavio snage sa Zonicom za treće mesto. Prvu mapu su počeli na Cache-u. Iako je prva runda pripala KlikTech-u, Zonic vraća izgubljenu rundu odma u sledećoj. Runde su uzimali naizmenično, ali poslednju rundu je uzela ekipa KlikTech gde se poluvreme završilo rezultatom 8-7.

Kliktech do trećeg mesta zahvaljujući saveyu.

U sledećem poluvremenu Zonic uzima pištoljku, a KlikTech, kao i Zonic u prvom poluvremenu, ispravlja tu grešku  i odvaja se na 6 razlike što ih je dovelo do velike prednosti. Nakon što je Zonic pokupio sebi još 2 runde, KlikTech je završio sa susretom na prvoj mapi rezultatom 16-10.

Druga mapa je bila Mirage, pištolj rundu je uzeo KlikTech nakon eliminasanja svih članova Zonica. U nastavku Zonic preokreće meč i, u narednih 6 je potpuno izdominirao i preuzeo vodstvo sa velikom prednosti, ali ta dominacija je pala nakon sto je ekipa KlikTech osvojila 8 rundi i završila poluvreme sa rezultatom od 9-6. Ekipi Zonic je tu pao moral. KlikTech je, u sledecem poluvremenu, samo povećao svoj broj osvojenih rundi na 14. Iako je Zonic pridodao jos 5 rundi, to nije bilo dovoljno da sustigne ekipu KlikTech koja je okončala ovaj susret i osvojila 3. mesto na VAL-u ukupnim rezultatom 2:0.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close