Esport

Kliktech preko x25 sa lakoćom do finala

U drugi polufinalni mec su zakoračili Srpsko-Hrvatski KlikTech i ekipa x25 eSports iz Srbije.

Sve je teklo mirno uz farmanje do 7 min, kada je ekipa x25 napravila first blood na botu uz pomoc džanglera. Par minuta kasnije uzimaju drugi kill na midu ubijajuci Milicu i pritom uzimajući i prvi tower. U 10. minuti meca KlikTech uzima svoj prvi kill na topu, a dok se to dešavalo ekipa x25 je pokupila prvog infernal drake-a i minut posle heralda, sto ih je poprilično dovelo do ekonomske prednosti i veceg dmg-a.

Preokret svega toga je došlo posle lošeg dive-a, ekipe x25, na topu, gde su uzeli 1 za 3. KlikTech je farmanjem preokrenuo ekonomsku prednost u 20. min. Uzajamno su padali killovi sve dok ekipa KlikTecha nije dobila team fight blizu baron pita i u 28. minuti uzela barona. Naoružali su se itemima i krenuli prema nexusu. Izvršavanjem jakog push-a na bazu x25, uzimajući 2 inhibitora, izbio je poslednji team fight, gde ekipa KlikTecha ostaje sa svih 5 članova na ‘’polju’’ i ruši nexus.

Već u drugoj rundi ekipa KlikTech je imala potpunu nadmoć nad protivnikom. Milica uzima first blood u 4. min, u 7. minuti uzimaju prvog drake-a i nešto malo kasnije prvi turret. U 17. minuti je izbio prvi team fight gde je kaluGG pokupio double kill, ostavljajući jednog igrača, iz x25, u životu. Počeli su agresivno push-ati sto ih je dovelo do uzimanja prvog ihibitora u 20. min. Ukratko posle toga Senpai pravi triple kill,rusi nexus i vodi svoju ekipu u finale sa rezultatom 2:0.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close