Esport

Squared preko Kliktecha do finala VIP Adria CS:GO Lige

Otvaranje Reboot Infogamer Festivala i VIP Adria CS:GO Lige pripalo je Srpskoj ekipi Squared koja je predvođena Mladenom “juricM“ Jurićem i Slovenskoj – Hrvatskoj ekipi Kliktech koja je predvođena jednim od najboljih AWP igrača na Balkanu, Luki “brky“ Brkancu.

Prva dva tima u polufinalnom meču nastupili su na Cache-u. SQUARED je agresivno započeo na B sajtu, Stole je napravio malu prednost od igrača više za KlikTech, ali je ne iskorištavaju i pištolj runda pripada TT strani. Tu ekonomsku vrednost koriste i povećavaju svoju prednost od 5-0.

Ekipa Squared-a na krilima sheva do pobede nad Kliktechom

Međutim, u šestoj rundi ekipa KlikTech-a se probudila i osvojila narednih pet rundi, sto je dovelo do izjednačenja, a moramo pomenuti bomezova sjajna 4 fraga u sedmoj rundi. Ostale runde su pripale ekipi SQUARED-a i time se završilo prvo poluvreme. KlikTech koliko god se trudio u drugom poluvremenu, ostao je bez ijedne osvojene runde i time se zavšio susret na Cache-u rezultatom od 16-5 za ekipu Squareda.

Inferno je vec bio napetiji za obe ekipe. Iako je prvih par rundi otišlo SQUARED-u, KlikTech se ”diže sa zemlje” i dolazi do vodstva u prvom poluvremenu u prednosti od jedne runde. U drugom poluvremenu je SQUARED sebi osigurao prednost, iskoristio je i sjajnom igromi obezbedio sebi prolaz u finale rezultatom od 16-14 na infernu i ukupnom rezultatu 2:0

.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close