Esport

Valiance&CO šampioni prve sezone VIP Adria CS:GO Lige

Ekipa Valiance-a je ušla u veliko fiinale kao ogromni favorit, iako se verovalo da Squared na krilima mladog nyx-a može do iznenađenja, u praksi nije bilo tako.

Finalni meč između ekipa Valiance i Squared je započeo na Infernu, nešto u lepšem tonu za Squared. Iako su ostvarili vodstvo od nekoliko razlike, Valiance uz pomoć taktika preuzima vodstvo i završava prvo poluvreme sa 3 runde prednosti.

Ekipa Squared-a je tu izgubila motivaciju i samo sa dve osvojene runde u drugom poluvremenu gubi prvu mapu rezultatom od 16-8.

Sledeća mapa je bila Train, poznata kao CT mapa i prva na tom mestu se našla ekipa Valiance. Iskoristili su dovoljno dobro taj položaj da bi ostvarili prednost od 5 razlike. Squared kada je preuzeo CT stranu polako se vraćao u igru, ali to nije bilo dovoljno. Valiance je forsirao napadima na A site, što je najviše prouzrokovalo osvajanje ostalih 6 rundi i čitavog relativno lakog meča sa rezultatom 2:0. Tako je ekipa Valiance&CO došla do titule šampiona prve sezone VIP Adria CS:GO Lige.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close