Esport

x25 uzeo treće mesto na prvoj sezoni VAL-a

Bitku za treće mesto su vodili x25 Esports i RuR Esports koji je imao razočaravajući uspeh protiv Bontecha.

RUR kako je krenuo da dominira, mislio se da će osvojiti lako treće mesto, ali uspostavilo drugačije. RUR u prvoj mapi od početka dominira. Bruno uzima first blood u 4 min. na topu. Ekipa RUR-a brzo povećava ekonomsku prednost. Chopsteek, dominacijom na botu, dolazi do killing spree. Uzeli su infernal drake-a u 14 min. U team fight-u, u 21 min, gde RUR eliminise većinu članova iz x25, omogućilo im je uzimanje barona. Iako je ekipa x25 uzela 2 drake-a za redom, RUR je i dalje nastojao da bude u velikoj novčanoj prednosti. Akiles je uzeo double kill u fight-u kod inhib tower-a, ali to nije bilo dovoljno. Izgubili su inhibitor u 24 min. Moramo napomenuti quadru od colamax-a u 30 min sto im je olakšalo barona i završetak u 35 min.

Druga mapa je kratko trajala, Akiles iz x25 uzima first blood u 3 min. Ostvarili su prednost veoma rano. Pushali su sa svih “frontova”, uzeli su heralda u 14 min, što im je ubrzalo proces, uzeli dva inhibitora u 20 min i u istoj minuti završili drugu mapu. Ta dominacija nije bila očekivana uopšte i zato je došlo do više uzbuđenosti u publici ko ce osvojiti treću mapu, da li će se RUR vratiti u igru ili će x25 opet izdominirati.

Ipak RUR-u , posle gubitka u drugoj mapi, je pala koncentracija i zato se nisu mogli vratiti. Kao i u prošlom game-u, ekipa x25, je push-a su sa svih lane-ova i videli su da je veoma efikasno. Eliminisanjem bellamy-a u dzungli je olakšalo ekipi x25 uzimanje barona. Sa velikim creep wave-om i plus buff-om od barona, ispušali su do inhibitora brzinski. RUR je pokušao da ih zaustavi, ali bezuspešno, sto je dovelo do uzimanja nexusa u 28 min. Ekipa x25 je tako došla do neočekivanog trećeg mesta na prvoj sezonu VAL-a.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close