KonzolePCSony PSVestixbox

Igre koje Gameriously ekipa jedva iščekuje u 2018

2017-a godina je bila godina izvrsnih igara kao što su novi South Park Fractured But Whole, Cuphead, PUBG, Uncharted, Resident Evil 7 i mnoge druge, ali nećemo se sad osvrtati na njih, već ćemo pisati u ovom članku koje igre Gameriously ekipa sa zadovoljstvom iščekuje u novoj 2018-oj godini.

RED DEAD REDEMTION 2
Jedna od najprodavanijih i najpopularnijih igara Rockstar-a, i kao takva RDR ne zahteva preveliki uvod. O nastavku se priča već evo skoro 10 godina, i napokon Rockstar je objavio ne datum već sezonu izlaska, a to je na proleće ove godine! Ja obožavam divlji zapad, i igre koje se dešavaju u tom okruženj (samo se setite Desperados-a, koja je meni i dalje jedna od najboljih igara), i sa osmehom na licu čekam release drugog dela RDR-a.

Vuk

 

FIFA19
O ovoj igri takođe ne treba previše uvoda, Fifa vs PES, PES vs Fifa, oduvek se sportska ekipa gamer-a prepirala između toga koji je naslov bolji. Meni konkretno, Fifa nema premca. Prosto sitni detalji neke igre vam više pašu i to je to. Od Fife 19 očekujem nekoliko poboljšanja, a neka od njih su više stadiona, više aktivnosti publike, više realnih lica. bolju odbranu i nekoliko drugih, i nadam se da će se nešto od toga ostvariti i jedva čekam da vidim šta su nam pored toga sve spremili drugari iz EA SPORTS-a.

Miloš (Ziz0)

 

GTA 6 (uz uzdah nade)
Druga Rockstar igra na ovoj listi, a ujedno i najpopularniji naslov, GTA nam je svima ostavio trag u našoj gaming karijeri. Nažalost, nema oficijalnih vesti da će GTA 6 ugledati svetlost dana u 2018-oj godini, ali neki tračevi govore da hoće, da će nas iznenaditi pred novu godinu, i sa tim informacijama, ja se radujem ovoj godini, i samom razvijanju tj. otkrivanju likova koji će biti u novom delu ove franšize.

Aleksa (Suarez16)

Slični artikli

2 Comments

  1. Dobri odabiri igara,svakako najisčekivanija igra jeste Red Dead Redemption 2 ,zato što je dosta godina prošlo od prvog dela,PS4 ekskluziva preti da bude i najbolja igra godine.i Rockstar sa tom igrom pokušava da bude “upamćem” i po drugim igrama sem Grand Theft Auto serijala.Ima dosta igara koje imaju datum izlaska pve godine.Ove godine izlazi i Far Cry 5 koji je potpuna suprotnost od proslog (Far Cry Primal) i iz nekih videa gamepleja vidi se da igra izgleda jako lepo.Mislim da bi dpbra igra trebala da bude i Detroit:Become Human iz developerskog studija Quantic Dream,isto PS4 ekskluziva koja po trejlerima izgleda da bi trebala da ima jako dobru priču.Medjutim pored FIFE ,koja izlazi svake godine,Electronic Arts ce izbaciti igru “A Way Out” priča dvojice muskaraca kako na spektakularan način beže iz pritvora,igra je multiplatformska tako da su mi velika očekivanja od te igrr.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close