KonzoleSony PSVesti

Killing Floor: Incursion usmerio brod ka PS VR

Verujemo da je vrlo pozitivni feedback ljudi na Killing Floor 2 coop akciju koja je bila objavljena prošlog Novembra, vrlo imponovala timu Tripwire-a, te je to omogućilo stvaranju nove imerzivne stvari za VR pod nazivom Incursion.

Prva stvar koju morate znati o KF Incursion-u je ta da je igra radjena od “nule” za VR. Što po nama u prevodu znači da neće imati problema, kao većina igara koje se portuju. Vođeni iskustvom verujemo da je to pravi potez za pravilan ulazak u VR vode.

Kampanja će sadržati od 4 do 6 sati gameplay-a sudeći po rečima developera. Sama kampanja vodi igrača kroz razna okruženja puna zombija i biomehaničkih čudovišta. A tu je i NODE, dobroćudni robot koji sluša vaše komande u vidu slanja po municiju, helte i ostale stvarčice koje vam trebaju.

Najzanimljivija stvar kod Incursiona je mogućnost COOP-a, gde igrate sa prijateljem, čujete mu glas, a i vidite svaki njegov pokret. Zamislite samo tu scenu kada dobacujete drugaru pušku kao što bi i ovako IRL, ili pak sveže otkinutu ruku zombija koga ste upravo streljali 🙂

Mi jedva čekamo da probamo igru, i svakako ćemo snimiti gameplay i recenziju kada nam bude došla pod ruke!

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close