KonzolePCSony PSVestixbox

Assassin’s Creed Origins Denuvo crack!

Još prošlog meseca tj. u Januaru, Denuvo verzija 4.8 je uspešno krekovana. Ali assassins creed denuvo crack se pojavio tek sad, iz razloga sto je situacija bila specifična. Naime, Ubisoft je odlučio da pored standardne denuvo zaštite stavi dodatan sloj u vidu VMProtect-a.

Da li je zaista bitno da igra ostane ne krekovana?

Ukratko NE. Danas više nije bitno da igra bude skroz crack proof, nego da što duže bude u tom stadijumu od release-a, da bi prvi talas kupovine prošao neometano i po projekcijama. Cilj su postigli, i dodavši taj dodatni sloj protekcije im je omogućio neometanu prodaju, u odnosu na mnoge druge igre koje su ranije krekovane.

Treba i nagovestiti da Denuvo konstantno radi na unapređivanju protekcije, i da je već izbacio verziju 5.0. Ovu verziju već koristi Marvel vs Capcom: Infinite, a ima nagoveštaja da će je i Far Cry 5 koristiti.

Kao što smo napisali, Ubisoft je postigao cilj, i sad ostaje pitanje da li će u nekom narednom periodu skroz ukinuti protekciju. Većina izdavača to radi, no, sudeći po istoriji, Ubisoft nema takve namere. Npr. Watch Dogs 2 ima problema sa performansama zbog protekcije, ali čelnici kompanije i dalje tvrde da to nema veze sa zaštitom.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close