Vesti

Bandai Namco entertainment i ISKN partnerstvo?

Bandai Namco je u Lyon-u, 20 Maja ove godine najavio partnerstvo sa francuskom tech firmom ISKN i time sastavili kreativnu zabavnu platformu u kojoj može da uživa čitava porodica.

Taj revolucionarni ekosistem vođen od strane Bandai Namco entertainment Europe (ukratko BNEE), ima cilj da ojača najjače osobine obe firme i time dovede nešto novo i kvalitetno na tržište.

“Bandai Namco je uvek u potrazi za novim i uzbudljivim partnerstvima koja će svima doneti zabavu” izjavio je Herve Hoerdt, stariji potpredsednik izdavaštva BNEE. Takođe je izjavio i “Kolaboracija između našeg  Inovacionog Odeljenja sa ISKN pomogla nam je da razmišljamo van kutije, i dostavimo sasvim nov i zabavan način interakcije i kreacije novijim generacijama”

“Sloboda kreativnosti i mašte su u samoj srži naše tehnologije. Izuzetno se radujemo tome da doprinesemo zabavi i inovaciji u kojoj mogu da uživaju porodice širom sveta. Radeći sa gigantima u toj delatnosti poput BNEE, daje nam šansu da taj ambiciozni projekat dovedemo na svetlo dana”, izjavio je Jean-Luc Vallejo, ko-osnivač i CEO ISKN-a.

Zvanični datum otkrivanja projekta je najavljen za 24 Juli, ove godine na “The Toy Insider’s Sweet Suite 2019” događaju u New York-u.

Tagovi

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close