Vesti

Bili smo na premijeri nove Mi radnje u Ada Mall-u

Xiaomi je uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvorio drugu Mi prodavnicu u Srbiji, u novom tržnom centru Ada Mall 24. maja u 12h. Mi smo tom prilikom posetili njihovu radnju, testirali malo uređaje koje nude, i pričali sa vrlo prijatnim osobljem.

U ekskluzivnom prostoru na drugom spratu Ada Mall svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Nekoliko uređaja se odma izdvojimo autoru teksta, Mi 9se koji u svom cenovnom rangu vrlo lako nema premca, kao i Mi skuter koji vam olakšava život ako živite u nekom krcatom gradu poput Beograda, i morate se bukvalno izboriti kroz more gužve do posla ili škole.

Budući da je Ada Mall novo-otvoreni shopping centar, i da je otvaranje Mi radnje bilo relativno rano, očekivali smo manji broj ljudi. Međutim, da se primetiti da je zainteresovanost za Mi uređaje velika, što lagano dokazuje najduži red u shopping centru.

Prodavnica se nalazi u Ada Mall shopping centru na drugom spratu i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h, od dana otvaranja odnosno 24.05.

Tagovi

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close