KonzolePCVesti

Bivši S.T.A.L.K.E.R programeri nam spremaju Fear of the Wolves

Sigurno se svi sećate sjajne S.T.A.L.K.E.R. franšize od pre nekoliko.. pa okej, možda desetak godina. Sjajna atmosfera, odlični horror i survival elementi su samo neke odlike koje su krasile ovaj sjajni serijal igara. Svi smo osetili žal kada smo davne 2012. čuli vest da su se raspali i razišli. Čak i ponovno okupljanje dela ekipe 2014. godine nije urodilo plodom niti smo dobili neku iole kvalitetniju igru od njih.

Vostok Games se osnovao iste godine kada se GSC Game World raspao, a sada nam u saradnji sa Focus Home Interactive spremaju novu Battle Royale igru, Fear of the Wolves, smeštenu u, pa naravno, post apokaliptični Černobil.

Premisa je ista kao i u drugim BR igrama, sto igrača na ogromnoj mapi i vaš cilj je da budete, pa očigledno, prvi. Razlika između ove i ostatak battle royale igara je to što ćemo ovde imati i uticaj okoline, to jest radijacije, anomalije i vreme koje se stalno menja i preti, a naravno, tu su i sigurno i svakakvi drugi problemi koje obitavaju u Černobilu. Verujemo da će tu biti i famozna nuklearna elektrana i divni krajolici, koji su krasili i S.T.A.L.K.E.R. naslove.

Izgleda da pomama za PUBG tip igara ne prestaje, a videćemo kako će se tu snaći bivši developeri S.T.A.L.K.E.R franšize. Igra nam stiže u 2018. godini sa Early Accessom za sada potvrđenim samo za PC igrače

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close