PCVesti

Call Of Duty: Black Ops 4

Nastavak mega popularne franšize, najigraniji serijal Call of Duty-ja se vraća sa novim Black Ops 4 nastavkom donoseći još više načina da se zabavite sa svojim prijateljima nego ikada pre.

 

Na Twitch kanalu smo imali priliku da uživo propratimo otkrivanje Call of Duty: Black Ops 4 koje je Activision organizovao.

Svakako možemo istaći da novi Call of Duty: Black Ops 4 produbljuje doživljaj igre i povećava taktički momenat borbe kao ni u jednom Black Ops-u do sad.  Tu je i trostruko veći broj avantura u Zombi modu i potpuno nov Battle Royale mod koji u borbama za preživljavanje okuplja sve lokacije, oružja i opremu specifične za Black Ops.

Ono što je novo je da Novi Black Ops 4 nudi tri različita moda igre:

 • Multipayer
 • Zombi
 • Blackout

Izostanak single player moda zamenjen je sa novinom – BlackOut.

Call of Duty: Black Ops 4 će imati potpuno otimizovanu PC verziju koja će po prvi put u istoriji Call of Duty biti dostupna na Blizzardovoj online gaming platformi Battle.net.

MULTIPLAYER

Call of Duty: Black Ops 4  multiplayer iskustvo donosi najviše taktike do sada. Pružajući istrajna, utemeljena borbena iskustva, Black Ops 4 multiplayer je našao mesto između Black Ops-a 2 i Black Ops-a 3 praveći sponu između Specijalaca i njihovih „tamih priča“. Multiplayer je u ovom serijalu podignut na viši nivo, osmišljen da ponudi više izbora i nagradi različite stilove igranja i stvori jos intezivnije takmičarsko iskustvo.

SPECIALICI

Specijalci se vraćaju na velika vrata: oružje i oprema su pravljeni specijalno za svakog od njih, tako da kombinovanjem specijalaca na osnovu njihovog načina igranja i moda igre donosi nove nivoe strategije i kreativnosti tima – navodeći nas da je sve u sinergiji.

 • Call of Duty: Black Ops 4 ima kombinaciju novih i unapređenih Specijalaca, od kojih svi imaju različite borbene profile i sposobnosti.

TIMSKI RAD

Multiplayer u Call of Duty: Black Ops 4 stavlja naglasak na taktiku u igri i nagrađuje sve stilove igranja koji doprinosee uspehu tima, a ne samo individualne performansame ili K/D racio.

Igrači mogu da kombinuju svoja znanja sa drugim igračima kako bi postali jači, činiće time tim superiornijim od bilo kog pojedinačnog igrača, što nas vraća na sinergiju.

 • Igrači su postali pojedinačno jači, ali su nezaustavljivi kao tim, naročito kada strateški kombinuju svoje specijalce da rade zajedno.

KRETANJE IGRAČA

Tempo igre je vidljivo napredovao ali ne umanjujući brzinu igrača. Borba je taktičnija i složenija, a opet čini se da više nego ikad glatko teče.

 • Black Ops 4 multiplayer nudi osnovno iskustvo bez trčanja po zidu i skokova.
 • Takođe donosi novi sistem koji mora da se strateski koristi: izaberite kada ćete regenerisati svoje zdravlje dok se odmarate

ZOMBI MOD

Ako vam sve ovo nije dovoljno, Black Ops sadrži i mod kooperativne borbe protiv zombija.

Pošto se ove godine obeležava desetogodišnjica Call of Duty Zombija, Black Ops 4 nam donosi najveću ponudu ikada sa čak 3 puna Zombies nivoa.

   

  BLACKOUT

  Black Ops 4 uvodi potpuno novi Battle Royale mod igre pod nazivom Blackout. Blackout okuplja najveći broj igrača u istoriji franšize u borbi jedan protiv drugog, na najvećoj mapi u istoriji Call of Dutiy-a, pod Black Ops obeležijima i u poznatim okruženjima koji svi igrači vole.

  Još samo da dodamo da novi Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12. Oktobra i dostupna je za PlayStation 4, Xbox One i PC, a možete je već sada pre-orderovati.

  Slični artikli

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Close
  Close