Vesti

COD: Modern Warfare nam predstavlja ultimativno bojište za više igrača!

Modern Warfare otvorena beta stiže u septembru kada će igrači moći da testiraju crossplay – zajedničko igranje igrača sa različitih igračkih platformi

Danas, 1.  avgusta  2019. godine, Activision i Infinity Ward su svim igračima konačno, premijerno prikazali uzbudljiv trejler multiplayer komponente igre Call of Duty®: Modern Warfare®. Ovaj naslov koji će se naći u prodaji 25. oktobra 2019. godine, će fanovima pucačina iz prvog lica, fanovima Call of Duty serijala i svim ostalim gejmerima dati pristup ultimativnom bojištu za više igrača. Prve detalje multiplayera u Modern Warfareu su tokom prenosa uživo prikazali neki od najpoznatijih i najpopularnijih svetskih streamera. Današnji gledaoci, i svi ostali, će sledećeg meseca imati priliku da se sami oprobaju kada Modern Warfare beta postane pristupačna svima.

Novi Call of Duty je osvojio “Best Online Multiplayer” nagradu na ovogodišnjem E3 festivalu, od strane gejmerskih kritičara i doneće nam potpuno nove nivoe strateške i taktičke igre. Tu su novi i stari modovi, mape koje podržavaju i epske bitke od preko 100 igrača i još mnogo toga.

Fanovi serijala već sada mogu da pre-orderuju Call of Duty Modern Warfare i dobiju ekskluzivni raniji pristup beti koja će biti održana po sledećem kalendaru:

  • PlayStation 4 ekskluzivna beta
    • 12 i 13 september (Early Access, PlayStation 4)
    • od 14 do 16 septembra (open beta, PlayStation 4)
  • Beta sa testiranjem crossplaya
    • 19 i 20 septembar (early access, PC and Xbox One; Open Beta, PlayStation 4)
    • od 21 do 23 septembra (open beta, PlayStation 4, PC, Xbox One)
Tagovi

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close