PCVesti

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ima novi datum izlaska

Umesto tipičnog odlaganja datuma izlaska neke igre, ovaj ćemo Crach Bandicoot ćemo moći zaigramo ranije nego što je prvobitno bilo rečeno! Mi se tome radujemo, i spremamo recenziju, a za datum izlaska i ostale detalje, bacite oko na tekst u produžetku.

Vlasnici PlayStationa 4 su krajem juna prošle godine dobili priliku da zaigraju Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Radilo se o remasteru originalne tri igre u serijalu koji je Activision odlučio da prodaje u jednom paketu. Kako je taj serijal oduvek bio ekskluzivan za Sonyjeve konzole, veliki broj igrača se nije nadao da će ga moći zaigrati na svojoj omiljenoj platformi.

Ipak, Activision je odlučio da napravi portove za tri druge platforme.  Pre dva meseca su najavljene verzije za PC, Xbox One Switch, a datum izlaska koji je tada važio bio je  10. jul, sada je pomeren je unapred.  Izdavač je zvanično potvrdio da će Crash Trilogyja stići na spomenute platforme 29. Juna.

Igra je dostupna za preorder od sada, pa zaokružite datum u kalendaru i spremite se za skok, prebacivanje, okretanje, smrt i pucanje na vašoj platformi po izboru!

Ako želite da vidite šta vas sve čeka u remasteru, detalje ćete pronaći na zvaničnim Activision stranicama i Crash Bandicoot N. Sane Tvitter, Facebook i Instagram stranicama.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close