KonzolePCVesti

Crash “FUTURE TENSE” novi level u N.Sane trilogiji

Taman kad ste pomislili da ste savladali sve nivoe Crash Bandicoot ™ N. Sane trilogije  Activision je predstavio još jedan nivo i zadao igračima novi izazov.

Debitovanjem na E3 2018 sajmu objavljeno je da će nov „Future Tense“ nivo biti dostupan kao bonusni sadržaj za igrače na Xbox-u, Nintendo Switchu, PC i PS4 od releas-a 29.juna.

Crash Bandicoot N’sane Trilogy je sve obradovao prošlogodišnjem izlasku. Ne samo da nas je sve podsetio na mlade dane i lomljenja kontrolera na PS1, već ga je i nova publika odlično dočekala, te za jednu remaster igru se poprilično dobro pokazao.

Sada će ljubitelje franšize obradovati da su developeri dodali dodatne poteškoće Crash Bandicoot 3: Warped’s Future svetu koji će kako se čini predstavljati izazov i najbržim i najspretnijim igračima. Igrači će moći da dodaju rakete, uništavaju robote i izbegavaju lasere, pored toga, u novom nivou „Future Tense“, Crash i Coco će poznate neprijatelje i opasnosti savladavati na nove zabavne načine. U isto vreme  će istraživati skrivene oblasti i doživeti neočekivane trenutke, uključujući i izazovnu tzv. „smrtnu rutu“.

Datum izlaska igre za ostale platforme je 29. jun, a pored novog Future Tense nivoa igrači koji igraju na ovim platformama će dodatno dobiti i nov Stormy Ascent nivo, dok oni koji igraju na PS4 već danas mogu besplatno na PlayStation Store-u da download-uju ovaj nivo koji su dobili prošle godine.

Da posetimo Crash Bandicoot N’sane Trilogy je već sad dostupna za pre-order.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close