Vesti

Demo verzija PES 2019 se lansira danas!

Konami Digital Entertainment je danas objavio demo verziju PES 2019. Fanovi mogu da probaju nove modove i nenadmasno igranje pre nego zvanicnog (release-a) izlaska igra 30.avgusta za PlayStation®4, Xbox One™ i PC preko Steam.

Na stadionima FC Barcelona-Camp Nou i FC Schalke 04 – Veltnis Arena, moze da se igra egzibicioni mec, ofline CO-OP mode I online brzi mec. Fanovi imaju izbor od 12 timova ukljucujuci i Liverpool FC, FC Barcelonu i Inter iz Milana, plus repezentacije Argetine I Francuske.

PES 2019 na poznat nacin nastavlja da razvija igru sa novim poboljsanjima koja ukljucuju vidljivi umor igraca, koji će uticati na performanse i ponasanje igraca na terenu, novu mehaniku sutiranja i poboljsano kretanje lopte sa unapredjenim vizualnnim efektima.

PES 2019 sadrzi jos veci izbor licenciranih klubova i liga, dok ce “myClub” opcija pretrpeti najvece izmene do sada, podrzavajuci novi sistem karata. na ovogodisnjoj naslovnoj strani ce biti istaknuti Philippe Coutinho, zvezda FC Barselone, kao globani ambassador, dok ce na posebnoj ediciji biti jednog od najboljih engleskih fudbalera David Beckham.

Jonas Lygaard, Direktor Brenda I poslovnog razvoja u preduzecu Konami Digital Entertainment B.V. je izjavio: “Vrlo smo uzbudjeni sto konacno mozemo da podelimo PES 2019 demo verziju sa nasim fanovima. Demo verzija sadrzi neke od najvecih svedskih timova I najpoznatijih igraca, I mada je ovo samo uvod u novu verizju igre, mi verujemo da ce ova edicija PES-a veoma zainteresovati igrace koji zele da iskuse igru u realnim situacijama.”

PES 2019 ce biti dostupan od 30. Avgusta na PlayStation®4, Xbox One™ i PC STEAM. PES 2019 u dva izdanja, na prvoj strani standardnog izdanja nalazi se novi globalni ambasadoro Philippe Coutinho, a na specijalnom izdanju nalazi se David Beckham kojic ce dati fanovima priliku da otkljucaju myClub bonus. Prilikom izlaska igre bice dostupno i digitalno izdanje Legend koje ce u sebi da sadrzi vise myClub sadrzaja.

Slični artikli

One Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close