Vesti

Drugi po redu Mi Store u Beogradu

Prvo otvaranje Mi radnje u Ušće Shopping Centru je bilo vrlo uspešno, čemu svedoče dugački redovi, izuzetno povoljni popusti, utabalo je put do otvaranja nove radnje u tržnom centru Ada Mall, novom shopping centru na Adi. Otvaranje je zakazano u 12h, i kao što je bio slučaj sa prvom radnjom, očekuju vas mnogobrojne pogodnosti!

Svi koji donesu bilo koji polovni Xiaomi telefon dobijaju 30% popusta na kupovinu novog telefona. Ceo ecosystem Xiaomi proizvoda na popustu je od 15% a GOLD linija mobilnih telefona Mi A1, Redmi 5A, Mi A2 samo na dan otvaranja prodaju se po specijalnim cenama zbog kojih iznova vredi čekati u redu. To nije sve, premijerno će biti predstavljen i telefon Mi 9 SE po specijalnoj akcijskoj ceni.

U ekskluzivnom prostoru u Ada Mall svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Prodavnica se nalazi u Ada Mall shopping centru i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h, od dana otvaranja odnosno 24.05.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close