EsportVesti
Trending

EBL finale – Ne mora biti samo jedan!

Ako vas je naslov zbunio, dozvolite da razjasnimo 🙂

Juče se u Kombank Dvorani odigralo finale EBL lige, Crvena Zvezda Esports protiv Asus ROG Elite ekipe. Nakon 3 osvojena meča za redom, Asus ROG Elite je uzeo prvo mesto. Pitate se zašto je ovakav naslov? Pa vrlo je jednostavno, OBA tima idu na EU Masters!

EBL finale

Sedeći u dvorani, sa zadovoljstvom gledajući količinu ljudi koji su došli da prate ovaj događaj, stekli smo nadu da esport scena kod nas polako počinje da živi! Količina energije je bila izuzetna, koja je i nas mahom povela da istrošimo glas navijajući za timove, kukati na loše poteze, i veličati majstorske!

EBL finale

Sva tri meča su bila odigrana vrlo slično, naime iste greške kod oba tima su bile prisutne kroz sva tri game-a. U fajtovima ekipa CZE je pokazala da imaju izuzetan skill, i dobre reflekse, i većinu obračuna su sa lakoćom dobijali. Što i KDA skor pokazuje. No, na žalost trema je učinila svoje, i neke brzoplete odluke u timskim borbama su prevagnule svu prethodno stečenu prednost u ruke ARE ekipe. Asusovci su ekipa koja je tu već neko vreme, i iskustvo je isplivalo na površinu. Nisu dozvolili da ih pritisak i trema poraze, i svaki game posle lošeg starta su vraćali na svoj tempo, i zasluženo su uzeli prvo mesto!

Obe ekipe sada imaju kraći period da se odmore, reflektuju na svoje greške, izvuku pouku i spreme se za EU Masters! Mi im držimo palčeve (pogotovu za naše favorite czesports), i očekujemo unapređenu igru na Evropskom podijumu!

Za highlight-e i atmosferu, očekujte video uskoro na našem youtube kanalu!

Tagovi

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close