EsportVesti

Ekskluzivno Konami eFootball PES 2020 partnerstvo sa UEFA

eFootball PES 2020 će dobiti oficijalni UEFA EURO 2020 update u drugom kvartalu sledeće godine, prezentovavši preko 50 nacionalnih fudbalskih asocijacija. 

 

Konami Digital Entertainment B.V. je objavio danas ekskluzivno partnerstvo sa UEFA koji će navesti eFootball PES 2020 kao oficijalnu igru nadolazećeg EURO 2020 turnira. Kao rezultat tog partnerstva, KONAMI će taj DLC dati potpuno besplatno u drugom kvartalu sledeće godine.

Dodatno pored partnerstva sa UEFA, preko 50 nacionalnih fudbalskih asocijacija će biti dostupno od samog starta, kao i trenutni šampioni Portugala, i još mnogo toga.

Samo to partnerstvo znači da će igra i budući DLC sadržati kitove, žljebove i same igrače, verno rekreirane, i to pre Juna sledeće godine.

Pored svega toga KONAMI i UEFA su takođe najavili kreaciju novog UEFA eEURO 2020 turnira. Potpuno nova esport kompeticija, gde će igrači eksluzivno igrati eFootball PES 2020. Turnir će biti zasnovan na online kvalifikacijama, te će se finale i polufinale igrati u Londonu.

eFootball PES 2020 će biti na PS4, XBOX ONE, PC(Steam) platformama 10. Septembra.

Tagovi

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close