Vesti
Trending

Gameriously promocija u Kombank Dvorani – PRESS START

Nekoliko dana nakon premijere filma “Deadpool 2”, sa prijateljima organizovali smo naše prvo druženje u sklopu projekta Press start: Kombank dvorana. Zabava za sve bila je spremna u holu bioskopa.

PC igrači imali su priliku da igraju World of Tanks, LOL, Fortnite, CSGO itd na GamePub računarima i Genesis periferijama. Drugari iz tima Kazna Kru sa prijateljima iz CoolerMaster i Minut Obrok su otkrili neke cake kako najefikasnije rešiti misije u video igri World of Tanks. Što kaže Kalel92, ugnezdili smo se u Marvo stolice i mnogo nam je dobro bilo 🙂 A da ne ostanemo žedni, pobrinuo se Monster Energy!

Ljubitelji konzola su na Playstation 4 mogli da se igraju Fifa 18 sa našim youtuber-om ZiZ0GaminG. Veliku pažnju mlađih drugara imala je igra Just Dance.

Ugostili smo neke od super heroja koji su uživali u druženju sa vama. Pogledajte kako je bilo na promociji Press Start: Kombank dvorana.

Da ne postavljamo slike pojedinačno, u galeriji ispod imate sve na jednom mestu.

  Hvala svima koji su došli na druženje, lepo smo se proveli, upoznali, slikali, a posebno hvala i prijateljima promocije koji su nam pomogli da sve ovo izvedemo i započnemo prvi od mnogih PRESS START eventova.
  Genesis
  GamePub
  CoolerMaster
  PlayStation
  Marvo
  Kombank Dvorana
  Monster Energy
  Minut Obrok
  Gunnar

  Slični artikli

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Close
  Close