Vesti

GD Entertainment je pokrenuo kickstarter kampanju za Skull Port!

GD Entertainment –

Našu malu tvrtku osnovali smo sa željom da radimo nove i uzbudljive video igre. Ideja za digitaizaciju društvene igre Skull Port došla nam je nakon prve odigrane partije. Kontaktirali smo dečke iz 4HOGS-a i već drugi dan prolazili smo kroz detalje igre s njima.

Kako je za Gameriously pojasnio Domagoj-Ante Sulić iz kompanije GD Etertainment –

U originalu, reč je o društvenoj igri s kartama i kockicama koju je osmislila zagrebačka kompanija 4HOGS. Osnovna mehanika igre ostala je nepromenjena. Igrači bacaju kocke, nastoje zadovoljiti bodovni kriterijum, zauzimajući pozicije na brodovima pomoću vlastitih tokena uticaja i skupljaju bodove.

Baza same igre je JAMB, što je sjajno jer se radi o igri koja je jako poznata među igračima celog sveta. Igrači se takmiče za zauzimanje pozicija na brodovima, skupljaju dukate koje mogu čuvati za poene ili ih trošiti za izmene ishoda na kockama, ima tu „guranja“ igrača sa brodova… Ima sve po malo.

„U odnosu na board igru predložili smo nekoliko malih izmjena, koje su bile prihvaćene. Neću odmah sve otkrivati, ali mogu s ponosom reći da već sad imamo dobar proizvod. Naravno ima tu još dodatnog posla ali najkompleksniji dio je odrađen.“

Cilj njihove Kickstarter kampanje je prikupiti 15.000 dolara do 4. Avgusta. Igra će prvo biti razvijena za PC, Mac i Android platformu, a nešto kasnije i za iOS.

Svi koji su zainteresirani pogledati i podržati njihov projekt, svakako to mogu na – https://www.kickstarter.com/projects/559193201/skull-port-online-video-game

Više informacija možete naći isto na njihovj web stranici

https://gd-entertainment.hr/

te ih možete pratiti na njihovoj FB stranici

https://www.facebook.com/GlobalDodoEntertainment/

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close