KonzoleSony PSVesti
Trending

God of War je dobila najbolju release ocenu ikad na PS4 konzoli!

Jedna od najočekivanijih igara ove godine, God of War, ima zvaničan release sledeće nedelje, i što bi narod rekao, GRMI!

Internet bruji od sitnih čavrljanja, uzbuđenih uzvika i one atmosfere u vazduhu koja se oseti pred buru. Ta bura je završetak NDA, i masovni priliv recenzija, koje većinom daju izuzetno veliku ocenu ovom naslovu! Kapirali smo da će igra biti dobra, uprkos nekim manje prijatnim iznenađenjima ove godine, ali nismo očekivali ovako pozitivne reakcije.

Naime, igra trenutno ima skor od 95 na Metacritic-u, što joj daje krunu na tronu najbolje ocenjenih igara po releasu na PS4 konzoli ikad! Najbliže toj oceni stoje Uncharted 4, Metal Gear Solid V i Persona 5, koji imaju ocenu od 93. Jedine igre koje prevazilaze ovaj skor su sa predhodne generacije konzole, tj. PS3, a to su GTA5 i The last of Us.

Naravno treba napomenuti da u narednom periodu treba očekivati jos recenzija koje mogu smanjiti ovu ocenu, a tu naravno gledamo i recenziju koju ćemo mi izbaciti (ali mali hint, neće smanjiti 😉 ), ali svakako smanjiti ocenu za čitava dva poena je poprilično nerealistično u ovom trenutku.

God of War je zakazan za izlazak 20. Aprila, ali kao što smo već pisali, neke radnje su već prodavale retail kopije onima sa dubljim džepom. Vi svakako očekujte našu recenziju, i ako vam se svidi, pravac u radnje u najbolji shopping ove godine!

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close