PCVesti

GTA 5 Orbital Canon znatno povećao pay to win faktor, a i hakere!

Mikrotransakcije su postale glavna tema debata u AAA naslovima, gde ima mnogo malo mesta za sivu zonu budući da se najviše dele na pristalice i na one koji ne žele tako nešto da upropaštava gameplay iskustvo. U sivu zonu bukvalno spada GTA 5 online, gde se uopšte ne čuje toliko negodovanja sa mikrotransakcijama, pogotovu nakon uvođenja Orbital Canon-a.

Za ljude koji nisu upućeni, Orbital Canon je najnoviji dodatak u igri, kojim možete, bilo gde, bilo koga na mapi da ubijete, sa toliko snagom da možete one shot-ovati skoro svako vozilo. Jedina dobra stvar je ta, da je cena korišćenja, a i mogućnosti izgradnje OC-a velika.

Sa druge strane, to ne predstavlja prepreku hakerima koji spawn-uju milione dolara, i može im se da koriste bez problema OC. Ali to nije jedini problem, pre ste ako eksplodirate sami od sebe, znali da vam je to haker uradio, a sad je Rockstar uveo mehaniku koja isto to radi ali za ingame pare, što prikriva hakere jer više ne znate da li je to OC ili haker uradio.

Orbital Canon je definitivno najnebalansiranija stvar koju je Rockstar uveo u igru. Budući da hakeri i lovatori koji troše bogatstva na shark kartice već kvare gameplay iskustvo, ovo je još jedna adicija u tom smeru, i fanovi igre su već počeli da se komešaju i žale. Da li je ovo pokušaj Rockstar-a da uzme poslednji dinar koliko može pre puštanja Red Dead Redemption-a, ili su postali toliko pohlepni, ostaje da vidimo.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close