RecenzijeVesti
Trending

Igrali smo CoD BO4 betu na PS4! Utisci!

Vikend je brzo prošao, uz dosta nekih obaveza, ali ipak smo uhvatili vremena da malo odigramo prvu beta verziju novog CoD naslova, Black Ops 4. U par sati igre smo uspeli da osetimo malo neke promene koje su developeri nagovestili da ce biti promenjene u odnosu na BO3, a utisci su sledeći:

Počećemo od netcode-a i spawn-ova, koji su u tdm blago rečeno haotični. Kako haotični, pa, u mnogo slučajeva spawn je bio u sred vatrenog okršaja, na sredini mape, ili pak neka druga nepovoljna situacija. Netcode je sasvim solidan, s obzirom da je beta test, serveri su se ponašali u fulu. TTK iliti vreme koje je potrebno da ubijete protivnika je po rečima developera povećano u odnosu na BO3, ali iskustvo koje smo stekli kaže drugačije. Tj. nije da nije povećano, već je nekonzistentno, u smislu osećaj je da je brži sve dok se ne opreme sa oklopom i buff-ovima za HP. Mape su solidne, od kojih su dve (Frequency i Gridlock) skroz u fulu, a Payload i Contraband zahtevaju još dorade. Učitavanje mapa nekad da bude solidno dugo. Kažemo nekad jer nije konstantno, i verovatno ima veze sa server load-om što je razumljivo.

Malo da opletemo po opremi, oružju i gameplay-u, sa izjavom da je beta bila kompletno u meti jurišnih puški i SMG-a. Naime Cordite je bio okrenut ka OP strani, a ni KN-57 (iliti po naški moderni kalašnjikov) ne zaostaje. Postoji i jedan snajper koji je solidan za quickscope i to je odprilike to. Oprema je poprilično obavezna u stanju u kom je trenutno beta. Pogotovu zbog nekonzistentnosti u skidanju protivnika koje smo napomenuli iznad u tekstu. Većina je koristila Specialist opremu budući da je bila free (i može se reći da je poprilično OP). Telesni pancir je poprilično ne fer jer stvara preveliku razliku u borbama. Rešenje za njega su headshot, AP metkovi, ili korišćenje Crash-a zbog bonusa na HP. Specijalisti su prejaki.(Da TAČKA).

Sve navedeno je sasvim normalno, da ne budemo pogrešno shvaćeni. Ovo je beta, i kao takva sve se ovo očekivalo. Predlozi i bug-ovi su poslati dev timu, i sigurno će biti unapređenja do sledeće bete.

Sve u svemu. igra je brza, haotična, sa gomilom akcije, i da, sviđa nam se i definitivno za sledeću betu vam spremamo jedan fin gameplay, i nadamo se da će vas do tad držati ovaj tekst i nadamo se da ćemo imati kodova da vam podelimo za dotičnu!

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close