KonzoleMobileVesti

Mario Kart Tour za mobilne uređaje će biti Free to… start?

Pre nekoliko dana, Nintendo nas je obradovao vešću da ćemo napokon dobiti mobilnu Mario Kart igru sa podnaslovom Tour. Poprilično je bilo jasno posle Super Mario Run, Animal Crossing i Fire Emblem igara, sa vremena na vreme očekujemo nove naslove Nintendo mobilne biblioteke.

Zanimljiva stvar kod ovog naslova je to što je DeNa CEO (kompanije koja stoji iza razvoja Nintendo mobilnih igara) okarakterisao igru kao Free to Start, a ne kako smo već do sada navikli, Free to Play. To bi verovatno moglo da znači da će jedna porcija igre biti besplatna. A ukoliko želimo da igramo kompletnu igru ćemo morati da odvojimo malo para iz novčanika. Nadamo se da je Nintendo naučio na greškama iz prošlosti i da neće ciljati na cenu od $10 koliko je koštao Super Mario Run na samom izlasku.

Mario Kart Tour bi trebao da se pojavi na mobilne uređaje u toku 2018. godine i ne sumnjamo da će biti još jedna sjajna mobilna igra. Ako ništa drugo, makar za kratke pauze u redovima, na poslu, u učionici ili dok čekate da vam se instalira igra koju ste tek kupili.

Ukoliko igra bude makar malčice dobra kao Mario Kart 8 Deluxe, očekuju nas sati i sati zabave i besprekidno punjenje telefona u budućnosti. Podsetimo se kako MK8D izgleda na Switch konzoli u videu ispod.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close