KonzolePCVestixbox

Novi PUBG hack za besmrtnost izvan kruga

Jedan od razloga zašto igrači napuštaju PUBG je taj što je igra preplavljena hakerima tj. cheater-ima. Obično je to aimbot tip cheat-a, gde vi kao ful nagirani igrač puni elana, naletite na nagog lika koji vas headshot-a pištoljem, i smeje vam se u facu. I vi naravno izgubite živce i napustite igru. Developeri su svesni toga, počeli su sa nekoliko ban talasa. Čak su isključili opciju za family share.

Ali nažalost, zlo nikad ne spava, i ovog puta se pojavio novi hack ili pak možda exploit. Ako primetite da ste sami u poslednjem krugu, i na kraju umrete od zone, znajte da ste u partiji sa ovom vrstom cheater-a. Taj “bag” je primetio član reddit pubg grupe, gde je pratio igračev skor koji je pobeđivao sve partije bez da je nanosio ikakav damage. Te su počeli i drugi igrači da se priključuju sa svojim dokazima o istom cheat-u.

Za sad je poznato da je igrač nevidljiv, i da se verovatno trigger-uje u početnoj tj. startnoj zoni pre ulaska u avion. Nažalost ne postoji nikakva naznaka na koji način se ovo eksploatiše, tako da ne znamo kad će developeri uspeti to da poprave. Nadamo se u sledećem patch-u, jer ovo je do sad najveći cheat problem sa kojim se igra susrela.

Izvor: Reddit

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close