KonzolePCSony PSVestixbox

Otkriven datum DESTINY 2 ekspanzije

Destiny 2 je jedan od najiščekivanijih naslova ove godine. Iako Bungie nije otkrio mnogo o ovoj značajnoj ekspanziji s puno novina, ono malo što smo do sada čuli deluje uzbudljivo. A imaćemo priliku da na Revealu saznamo mnogo više.

Velika ekspanzija Destiny 2 će se zvati Forsaken, a datum izlaska je najavljen za 04. Septembar 2018.godine i biće dottupna za PS4 i Xbox One i X platforme, dok će PC verzija ekspanzije biti ekskluzivno na poznatoj Battle.net®, Blizzard Entertainment’s gejming platformi.

Potpuno otkrivanje će biti danas u od 19h, izvesno je da se vraćamo na Reef greben – dom Awoken rase, koji su bili uništeni događajima iz prvobitne Destiny’s Taken King ekspanzije.

Forsaken vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete. Sa dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City)i novo oružje, oklop i Supers  opicijom za kupovinu, ova velika ekspanzija će učiniti da Destiny 2 postane još moćnija i uzbudljivija fantazija za savladati.

Destiny 2 Forsaken takođe karakteriše potpuno nova završna aktivnos. Kada pređu igru igrači će imati na raspolaganju i novi kompetitivni i kooperativni mod pod nazivom Gambit, prvi od svoje vrste u  Destiniju, Gambit predstavlja novi, hibridni 4v4 mod koji spaja PvE i PvP iskustvo u objedinjenu epsku bitku, nudeći tako po nešto za sve tipove gejmera omogućavajući im da uživaju.

Ovaj specijalan mod će biti dostupan na Electronic Entertainment štandu na E3 sajmu koji se održava od 12. do 14. juna u Los Anđelesu.

U paketu ponude su Destiny 2: Forsaken i Destiny 2: Forsaken – Digital Deluxe izdanje sa premijum sadržajem za PlayStation®4, Xbox One i PC.

Pravite uživo otkrivanje na twich kanalu: www.twitch.tv/bungie

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close