KonzolePCVesti

Overwatch 22.maja slavi drugi rođendan uz još jedan besplatan vikend!

Blizzard i tim Overwatcha objavili su proslavu dve godine postojanja koju će njihov šareni hero shooter proslaviti za nedelju dana, 22.maja, uz besplatni vikend za sve, a igra će dobiti i vlastito legendarno izdanje.

Vreme brzo leti, a Blizzard Entertainment je rešio da za ovu proslavu Overwatcha sve igrače i fanove počasti raznoraznim stvarčicama povodom ovog eventa koji će trajati od 22. maja do 12. juna.

U ove tri nedelje igračima će biti dostupna kozmetika iz prethodnih događaja, kao i brawlovi, a moći će da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, uključujući i osam različitih Legendary skinova i tri iz Epic ponude, ali i sve sezonske predmete.

Takođe, specijalno za ovu priliku, Doomfist, Moira i Brigitte su najavlili nove plesne tačke (dance emotes) za proslavu upravo ovog događaja, a stiže i nova Deathmatch mapa zvana Petra i novi kompetitivni mod.

Ali to nije sve, Blizzard će 22.maja izbaciti i digitalno izdanje Overwatch legendarnog izdanja (Legendary Edition) koje će osim same igre sadržavati i grupu Legendary, Epic i Origin skinova.

Ono što posebno ističemo je da će svi igrači koji se prijave za Anniversary event dobiti bonus u obliku Legendary Anniversary loot kutije u kojoj će se ih obradovati jedan gratis Legendary item.

Uz to, za sve one koji nemaju Overwatch, a hteli bi da ga probaju, imaće priliku da to i učine besplatno za vikend od 25. do 28. maja, uz napomenu da igračima koji igraju Overwatch na PlaiStation-u, neće biti potreban PlaiStation Plus account tokom slobodnog vikenda.

Overwatch je u manje od godinu dana prodat u više od 35 miliona primeraka, a zbog odličnih marketinških poteza Blizzarda igra je više puta završila u velikim medijima. Iako je igra redom osvajala velike nagrade i stoga prihvaćena odlično od strane publike i kritike, puni potencijal bi trebalo da ostvari tek iduće godine. Naime, Blizzardov projekt Overwatch League bi trebalo da bude potvrda da je Overwatch stvarna revolucija u esportu.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close