Vesti

OVERWATCH LEAGUE™ Grand Finale – ulaznice rasprodate!

Fanovi su kupili više od 20.000 karata za prvenstvo šampionata u Bruklinu u Njujorku
Najveći događaj u Esportu koji je ikad predstavljen u Barclais Centru prodat je u roku od dve nedelje od datuma javnog objavljivanja na prodaju

PARIZ, Francuska 1. Jun – 2018

Ulaznice za prvoklasne Grand Finale Overvatch lige su rasprodate. Konkurencija za utvrđivanje šampiona prve svetske šampionske lige u Velikoj Britaniji održaće se od 27. do 28. jula u Barclais Centru u Bruklinu u Njujorku. Više od 20.000 karata je otkupljeno nakon javnog datuma prodaje u petak, 18. Maja, obeležavajući najveći događaj esporta koji je ikada zakazan u Barclais Centru.

Znali smo da Overvatch League ima neverovatne, entuzijaste navijače, ali ovo je nešto drugo”, izjavio je komesar za Overvatch League Nate Nanzer. “Neverovatno smo uzbuđeni da igramo u kući na jednom od svetskih premijernih sportskih i zabavnih prostora. Uz pomoć našeg emitovanog tima, naših partnera i Barclais Centra, postavićemo prvoklasnu predstavu za sve prisutne, a za milione drugih koji će gledati online.

Oduševljeni smo impulsom iza Grand Finala Overvatch lige”, rekao je Keith Sheldon, EVP programiranja, BSE Global. “Naš cilj u Barclais Centru je da bude destinacija za velike esport događaje. Ova vizija se formira kao rezultat odličnog partnerstva sa talentovanim timom iza Overvatch lige.

Grand Finals je vrhunac inaugural sezone Overwatch lige, koja je počela 10. januara u regularnoj sezoni. Igra se nastavila u više od četiri uzbudljive faze od tada, od kojih je svaka bila ograničena na finale. Finale 4. faze zakazane su za 17. juna, a sledeće od 11. do 21. jula u Blizzard Arena Los Angelesu, u Burbanku u Kaliforniji, biće praćen Overwatch League Playoff. Ulaznice za sve preostale regularne sezone i playoffe sada su dostupne na AKSS.com. Tokom plej-ofa, šest timova će se boriti da udare svoju kartu u Brooklin i Barclais Center. Dva tima koja stignu do Grand Finala će se takmičiti za udeo nagradnog fonda od 1,4 miliona dolara, trofej Overwatch League i za hvatanje istorije kao prvog šampiona lige.

Grand Finale Overwatch lige će biti praćeno uživo iz Barclais Centra na Twitch.tv, OverwatchLeague.com i Overwatch League aplikaciji, kao i na MLG.com.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close