PCVesti

PUBG je napokon u verziji 1.0 + patch notes

Od puštanja alfa verzije u Steam prodavnicu, do sad je prošlo podosta vremena, i niko nije očekivao da ce PUBG doživeti ovakvu popularnost i slavu. Čak sva ta popularnost nije naterala developere igre da požure sa popravljanjem bug-ova, kao što su preskakanje prepreka, lošija balistika, pa i anti-cheat sistem. Napokon, nakon toliko meseci, izbacili su igru u punom izdanju, tj verziji 1.0 i u njoj popravili pregršt stvari.

Naime, vaulting je bio jedan od najvećih problema, tj. nedostajanje istog. Samo ja kad se setim koliko sam puta izginuo dok sam pokušavao da preskočim zid jureći zaklon, ostajući da skakućem u mestu kao dete koje preskače lastiš. No, 1.0 verziji, ubacili su sistem pod nazivom vaulting, koji omogućava preskakanje zida bez zaleta, bez bugova, prosto pritisnete skok pored zida i vaš karakter se popne i preskoči (naravno brzina kojom se krećete do te prepreke će uticati na to koliko brzo će vaš lik preći prepreku), kao u svakoj drugoj normalnoj igri u tim uslovima.

Što se tiče balistike, napravili su izmene u trajektoriji metka koja će da utiče najviše na pucanje sa velikih razdaljina. Naima ubacili su “bullet drag”, tj. drastičniji pad metka pri velikoj razdaljini. Na preko 300m, trajektorija metka postaje poprilično nestabilna i neprecizna, te će sami takvi ‘pucnji’ biti teži za izvedbu. Neće vas moći više tako lako snajper u pokretu pogađati kao sad. A ako uspe, možete ga slobodno nazvati lakerom, jer to će bukvalno biti lucky shot.

Ima još dosta promena u igri, i mogao bih uzeti čitave stranice da ispišem, ali zaista nema potrebe jer pun patch notes možete pronaći OVDE.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close