Vesti

Upravo izašao Red Dead Redemption 2 gameplay trailer i izgleda brutalno!

Rockstar Games su upravo pustili gameplay trailer za dugo očekivani Red Dead Redemption 2!

Još od kad je pušten prvi trailer za ovu igru početkom ove godine, fanovi su zahtevali gameplay snimke igre, i nisu posustajali u svojim zahtevima. Sve do sad Rockstar je puštao cinematic trailere koji su se fokusirali na radnju igre, konkretnije na Arthur Morgana i Van der Linde bandu.

Međutim, juče je Rockstar odlučio da obraduje svoje fanove, i na jučerašnjem tweet-u potvrdio da će danas izbaciti gameplay trailer, i evo ga:

Već su najavljivali da će se Red Dead Redemption imati duboke emotivne momente, odlične elemente priče, kao i odlične gameplay elemente.

Takođe, bacali su hintove da će se nastavak RDR fokusirati na multiplayer, međutim to iz trailera ne možemo zaključiti u ovom momentu.

Ako se sećate, početkom ove godine najavili su nastavak, sa jednostavnim twitter post-om koji je glasio ‘Red Dead Redemption 2 is Coming October 26th 2018’.
Nastavak koji je izgurao GTA6 sa prioritetom, i svakako možemo reći da je već dugo očekivan nakon uspeha sa remekdelom RDR.

Press release je tad glasio ovako:

We are excited to announce that Red Dead Redemption 2 will be released on October 26th 2018. We apologise to everyone disappointed by this delay. While we had hoped to have the game out sooner, we require a little extra time for polish.

We sincerely thank you for your patience and hope that when you get to play the game, you will agree the wait will have been worth it. In the meantime, please check out these screenshots from the game. We look forward to sharing a lot more information with you in the coming weeks.

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Čekiraj i ove članke

Close
Close
Close